Nënat surrogate/ Teologu habit me deklaratën e tij: E konsiderojnë trupin e tyre si një hotel, objekt fitimi

Teologu Miron Çako i ftuar në një emision mëngjesin e kësaj të mërkure tha se nënat surrogate janë njëlloj si ushtrimi i prostitucionit, pasi ato po e kthejnë trupin e tyre në një objekt fitimi.

Advertisements

Ai tha se këto gra që pranojnë të jenë nëna surrogate po e konsiderojnë trupin e tyre një hotel ku fëmija rritet dhe mohojnë të kenë çfarëdo lidhje me ta, ndaj kështu atyre u humbet ndjeshmëria dhe amësia.

“Gruaja surrogate, ose përdorimi i gruas zëvendëse, quhet sot prostitucion nga vetë gruaja. Ashtu si një grua për të fituar disa para jep trupin, kjo jep mitrën e vetë. Ajo e kthen trupin e vetë në një objekt fitimi. Mbi të gjitha kjo grua shprehet se nuk ka asnjë lidhje me këtë fëmijë që po mban.

Advertisements

Ka raste ku ajo përdor vezën e saj, por sido që të jetë ka material gjenetik që përcillet. Shikoni se si këto gra kanë humbur çdo lloj ndjeshmërie, ato e ndiejnë veten si hotel ku rri fëmija. Ato në realitet e ndiejnë atë fëmijë, i japin gjakun e tyre, por te këto gra humbet amësia. E gjithë kjo krijon një shoqëri të egër”,-tha teologu.

Artikulli paraprakHabit Linda Halimi”: Shqipja më shprehu pëlqimin më tha…(Video)
Artikulli tjetërE mitura ab*zohej brenda shtëpisë së saj, rrëfimet dhe mesazhet që e çuan babanë në krim