O*gji dhe skena të turpshme nga femra laku riq, Princi Andrew s’i ndal festat e çmendura(Foto)

Koha nuk mund të jetë më e keqe për Princin Andrew pasi në shesh dolën fotot e tij ‘pikante’ duke vëzhguar gjithë kërshëri femrat e veshura me bi kini që kryenin ‘or gji’, në një festë për 60-vjetorin e tij në Karaibe.

Advertisements

Pas akuz ave të njëpasnjëshme për përdh unim dhe ngac mime sek suale, duket se një tjetër skandal ka pla sur për miliarderin Andrew. Disa foto të vjetra të vitit 2007 janë bërë publike, në të cilat shfaqet jeta e shfrenuar e princit Andreë në Karaibe, ndërsa kryen or gji me femra, bashkë me miliarderin Nygard.

Duke pikuar nga djersa ndërsa ai argëtohet me një grup vajzash të zhve shura në rezidencën e tij në një plazh në Bahamas, këto foto të jashtëzakonshme tregojnë miliarderin princ Andreë, dhe miliarderin Peter Nygard duke shijuar një festë të çmendur.

Advertisements

Në njërën fotografi, manjati i modës ndan momente inti me me një nga femrat e festës. Një tjetër foto tregon Nygard duke futur gishtat në fund të bikinit të së njëjtës vajzë ndërsa përkulet për të prekur dyshemenë.

Fotografitë, të supozuara që janë marrë në vitin 2007, u shfaqën dje, vetëm disa ditë pasi ishte ngritur një proces gjyqësor eksploziv në Nju Jork duke akuzuar miliarderin Nygard për përdorimin e festave në shtëpitë e të pasurve për të përdh unuar dhe abu zuar sek sualisht me gra në rezidencë, disa prej tyre edhe të reja, të moshës 14 vjeç.

Që nga padia u ngrit, rreth 100 dëshmitarë të pretenduar dhe dhjetëra vik tima më të mundshme kanë dalë përpara, sipas avokatëve që qëndron në këtë rast – dhe tani këto fotografi të zbehta kanë dalë në sipërfaqe.

Ndërsa asnjë nga gratë në fotot e reja nuk është ankuar se është su lmuar sek sualisht. DailyMail

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Artikulli paraprakGjendet i var ur në bur gun “313” i bur gosuri(EMRI)
Artikulli tjetërPrinceshë Elia Zaharia ndryshon totalisht! Nuk keni për ta njohur(FOTO)