Astrologu i njohur zbulon shenjat e zodiakut që 2024-ën do e kenë vitin e tyre të suksesit. A bëni pjesë në listë?

Astrologu Jofiel Koço ka zbuluar se cilat nga shenjat e Zodiakut e kenë 2024 si vitin e tyre të suksesit.

Advertisements

Koço: “Viti 2024 do të ndahet në 2 pjesë, momentalisht jemi në dominancë të shenjave të tokës.

Demi
Ky vit kryesohet nga demi, i cili po konsumon periudhën e vet të favorit, pasi ka përqëndrimin e dy planetëve të fuqishëm në jetën e vet. Këto planete vijnë shumë rrallë në jetën e njeriut. Njëri nga planetët vjen një herë në 84 vjet. Pra është një shans i madh për Demin për të arritur suksesin dhe qëllimet e tytre.
Prezenca e një planeti tjetër mjaft potent që vjen një herë në 12 vjet i jep një ngritje të lartë personave të shenjave të demit për të realizuar opjektivat e tyre në lidhje me dashurinë, biznesin, paranë, me të ardhmen dhe prespektivën e jetës së tyre, por kjo gjë do të konsumohet deri në pranverë.

Advertisements

Binjakët
Në pranverë kemi një ndryshim komplet të performancës së Zodiakut. Bota hyn në një tjetër dominancë të shenjave të ajrit që është shenja e komunikimit, marrëveshjeve siç është shenja e Binjakëve.
Pra binjakët presin pranverën për të dalë në një përmirësim mjaft të dukshëm, pas muajit maj dhe qershori do jetë me një konfiguracion komplet tjetër.

Artikulli paraprak“E ke xhan babain e vajzës?”, Ledjona flet për ish-partnerin: Ai është me…
Artikulli tjetërHoroskopi ditor, parashikimi i yjeve