Objektivi i çuditshëm i shqiptarëve për 2024, synojnë të heqin dorë nga rrjetet sociale, por jo nga veset si cigarja, alkooli…

Çfarë synojnë shqiptarët dhe ku janë përqendruar energjitë e tyre për të arritur objektivat që i kanë vënë vetes për vitin 2024? 70% e tyre kërkojnë të kenë më shumë kohë për njerëzit e rëndësishëm në jetën e tyre.

Advertisements

56.1% e të anketuarve kërkojnë të kenë më shumë kohë të lirë për veten. 34.9% e tyre duan të shfrytëzojnë 2024 duke zhvilluar hobi dhe interesa të ndryshme ku 31.3% e tyre duan ti dedikohen palestrës/sportit/ecjes në natyrë.

Janë 23.3% e të anketuarve që duan të reduktojnë kohën e shpenzuar në rrjetet sociale ndërkohë që 17.6% e tyre duan të bëjnë një dietë për tu dobësuar.

Advertisements

Heqja dorë nga zakonet e dëmshme siç është pija e cigares dhe alkoolit është objektiv vetëm për 13.9% e shqiptarëve gjatë 2024.

Artikulli paraprakPërgjimet/ “Shpejt se po ikën Iliri…”! Manovra me 35 mijë Euro e njeriut të Beqajt
Artikulli tjetër“Futja, oferta nuk ka rëndësi”! Dalin në “shesh” përgjimet e Ilir Beqajt: Ky mor…