Nuk pyet për popullin! Qeveria miraton marrëveshjen me Italinë për emigrantët

Qeveria miraton marrëveshjen për emigrantët që kryeministri Rama firmsoi pak ditë më parë në Itali.

Advertisements

NJOFTIMI:

RATIFIKIMIN E PROTOKOLLIT, NDËRMJET KËSHILLIT TË MINISTRAVE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE QEVERISË SË REPUBLIKËS ITALIANE, PËR FORCIMIN E BASHKËPUNIMIT NË FUSHËN E MIGRACIONIT

Advertisements

Në mbështetje të neneve 78, 83, pika 1, dhe 121, të Kushtetutës, me propozimin e Këshillit të Ministrave, Kuvendi i Republikës së Shqipërisë

V E N D O S I:

Neni 1

Ratifikimin e protokollit, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Republikës Italiane, për forcimin e bashkëpunimit në fushën e migracionit, sipas tekstit që i bashkëlidhet këtij ligji.

Neni 2

Ky ligj hyn në fuqi 15 ditë pas botimit në “Fletoren zyrtare”.

Vijon…

Artikulli paraprakNën akuzë edhe për inceneratorin e Fierit, kush është 32-vjeçari i arrestuar në Durrës. I shkaktoi shtetit një dëm prej 5 milionë euro
Artikulli tjetërE mitura kallëzon të ëmën: Më detyroi të kryeja marrëdhënie me disa persona