Artistja shqiptare, një piktore e njohur, Zake Prelvukaj ka habitur jo pak me deklaratën e saj shokuese të dhënë kohët e fundit.

Advertisements

Duke treguar për momentet nga fëmijëria e saj, ajo foli për punën dhe për raportet që ka me shumë personalitete publike, teksa tha se nuk ka frikë nga vdekja, prandaj edhe që tani e ka blerë tokën ku do të varroset, duke shtuar se e viziton çdo ditë.

“A e di që unë nuk kam frik, unë e kam ble edhe tokën ku kam për tu varrosur. Nuk kam frik sepse atje kam të gjithë njerëzit e dashur që kanë vdekur. Jeta është këhstu dhe nuk kam frik, e shoh numin tim, vendin tim dhe me dëshir të madhe e kam ble.

Se ne jetojmë për të shkuar me atë botë. Unë shkelj në tokën ku kam për të qënë unë dhe nuk kam frik aspak se të gjithë kemi lindur për të shkuar atje” u shpreh Prelvukaj.