Shefi i narkotikëve në Policinë e Shtetit, Rezart Velmishi, ka folur në lidhje me luftën anti-kanabis në vend.

Advertisements

I pyetur nga gazetarja se sa raste të “shtëpive të barit” ka zbuluar policia përmes faturave të energjisë elektrike, Velmishi tha se në shumicën e rasteve janë qytetarët ata që kanë sinjalizuar fenomene të tilla.

Pjesë nga biseda në “Bardh a Zi”:

Gazetarja: Sa raste keni zbuluar nisur nga fatura e energjisë elektrike?

Velmishi: Nuk mund të diskutojmë në këtë mënyrë pasi nuk do presim që të rritet fatura. Indikatori kryesor është bashkëpunimi me qytetarët. Jo në pak raste qytetarët kanë sinjalizuar. Kemi një kategori të caktuar që ne i kemi monitoprim

Advertisements

Velimishi: Po në forma dhe metodat që ne përdorim.