Në tregun valutor, dollari këmbehet në blerje me 114 Lekë dhe në shitje 115.3 Lekë.

Advertisements

Euro këmbehet në blerje me 120.4 Lekë dhe në shitje me 121 Lekë.

Paundi britanik sot këmbehet me 139.4 Lekë në shitje dhe 141.5 Lekë në blerje.

Franga zvicerane këmbehet me 114.5 Lekë në blerje dhe 115.5 Lekë në shitje.

Dollari kanadez këmbehet me 87.4 Lekë në blerje dhe 88.8 Lekë në shitje.

Advertisements

Më poshtë po sjellim të dhënat e kursit të këmbimit për të gjitha monedhat e huaja./ CNA.al