Presidenti i Këshillit Europian Charles Michel do të mbërrijnë në

Advertisements

Tiranë më datën 20 maj, nga ku do të nisë një tur Ballkanik.

Michel do të nisë turneun e tij ballkanik, gjatë të cilit do të udhëtojë nga Beogradi në Shqipëri më

20 maj dhe më pas në Bosnje-Hercegovinë, ku do të qëndrojë deri më 21 maj.

Advertisements