Shumë sanksione nga shumë shtete të botës janë duke u marrë në drejtim të Rusisë. Ditën e sotme, FIFA dhe UEFA ka vendosur të skualifikojë kombëtaren ruse nga Kampionati Botëror, si një sanskion më tepër ndaj shtetit rus. Aktualisht në rënditjen finale të ndeshjeve të grupeve, Rusia ndodhet në vendin e dytë ku do të luajë në Play-Off.

Pra vendi i parë futet zyrtarisht në fazën tjetër të Kampionatit Botëror ndërsa vendi i dytë shkon në Play-Off. Rusia ndëshkohet duke hequr kombëtaren e tyre të futbollit nga ky turnament dhe e treta e grupit, e cila është Slovakia, do të kishte shansin të futej në Play-Off.

Advertisements

Kështu, Rusia ndëshkohet dhe mund të gjykohet se vendi i tretë më i mirë nga të gjitha grupet përkatëse të futej në Play-Off në vend të Rusisë.

Vendi i tretë me më shumë pikë është kombëtarja shqiptare, kështu mundësia është se Shqipëria do të marrë pjesë në Play-Off.

Advertisements

Të presim e të shohum çdo ndodhë në vazhdim.