Ministria e Jashtme e Rusisë ka kercenuar Perendimin duke thënë se ata që furnizojnë Ukrainën me armë vdekjeprurëse do të mbajnë përgjegjësi nëse ato përdoren gjatë fushatës ushtarake të Rusisë atje.

Advertisements

Ministria shtoi se hapat që ka ndërmarrë Bashkimi Evropian kundër Rusisë nuk do të mbeten pa një përgjigje të ashpër.

Një numër vendesh evropiane, përfshirë Norvegjinë, Italinë dhe Finlandën, kanë njoftuar se do të ofrojnë armë për Ukrainën.

Advertisements