Çudirat në Vlorë s’kanë të mbaruar! Korrespondenti i “Aldo Morning Show” Albi, ka raportuar këtë të Shtunë një përleshje të pazakontë mes disa punëtorëve.

Këta të fundit merren me punimin e mermerit në varreza dhe e gjithë dhuna ka ndodhur po aty.

Advertisements

Aldo: Debat në varreza! Edhe këtë kishim mangët!

Albi: Po, po. Dhe kjo ka ndodhur për faktin se një biznesmen që merret me pjesën e këtyre mermerave,

Advertisements

u ka ofruar punëtorëve që ta lënë punën dhe të afroheshin te ky sepse do i paguante më tepër. Ata nuk kanë pranuar dhe aty ka nisur debati që ka përfunduar duke u rrahur me njëri-tjetrin.

Aldo: Në varreza ë?

Albi: Kjo ka ndodhur sepse biznesmeni donte të nxirrte jashtë loje kundërshtarin./tvklan.al