Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan

do të blihet me 100.6 lekë dhe do të shitet me 101.8 lekë.

Advertisements

Sot monedha evropiane do të blihet me 108.1 lekë dhe do të shitet me 109.2.

Franga zvicerane sot do të blihet me 110.3 lekë dhe do të shitet me 111.3 lekë.

Advertisements

Ndërsa paundi britanik do të blihet me 125.2 lekë dhe do të shitet me 126.5 lekë.