Gjithçka ka ndryshuar në Ukrainë! Vetëm për 14 ditë kanë humbur jetën qindra ukrainas, kanë veshur rrobat ushtarake, kanë mësuar të përdorin armët dhe kanë dalë të mbrojnë atdheun.Në fotot e mëposhtme do të shihni Ukrainën nga lartë, në dy data të ndryshme. Më 7 shkurt dhe 7 mars. Diferenca e dukshme nga fotografitë është ndriçimi mbi territorin ukrainas.

Advertisements

Rusët i kanë pushtuar, i kanë lënë pa ujë, pa drita, pa ushqim…madje i kanë marrë dhe jetën.

7 shkurt

7 mars

Advertisements

Tani, vetëm pak ndriçim mund të vihet re në Ukrainë! Shihni diferencës me vendet e tjera

Kyiv, kryeqyteti, është në vëmendjen kryesore të të gjithë botës.