Është ndarë nga jeta ne moshën 69 vjeçare Vladimir Ajazi , një nga portierët më të shquar të vendit në vitet 70-80.

Ai është përfaqësues i brezit të parë të Shkëndisë së famshme, ish portier i ekipit kombëtar Shpresa dhe portier i Lokomotivës së Durrës.

Advertisements

Pas lënies së futbollit, u angazhua si zv. trajner i ekipit të Lokomotivës, zv. trajner i ekipit kombëtar dhe trajner me ekipet e moshave.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP