Mbrëmjen e sotme në “Dancing with the Stars”, teksa ka kërcyer aktori Gent Haziri, juria ka dhënë verdiktin. Ku sigurisht fjalët nuk ishin shumë të pëlqyeshme.

Advertisements

Teksa Dalina ka thënë se nuk e ka kuptuar kërcimin, ka qenë Valbona ajo që e ka zbutur duke thënë se ndoshta nuk ishte zhaneri që i përshtatej. Por kaq ka mjaftuar që të plasë debati mes Dalinës dhe Valbonës.

Teksa Dalina u shpreh me tone të larta se ky nuk është një justifikim për të gjithë. Ndonse Genti ka zbutur situaten duke thënë: Mos u zini për mua!

Advertisements