Një 42-vjeçar, Alessandro Scotti , ka humbur jetën në Formigine të Italisë , duke u rrëzuar nga kati i tretë i pallatit ku banonte.

Advertisements

Burri sapo kishte dalë nga shtëpia për të shkuar në spital, në varrimin të babait të tij që vdiq një ditë më parë, kur kuptoi se ishte mbyllur jashtë dhe kishte lënë çelësat (të shtëpisë dhe të makinës) brenda apartament.

Kështu, ai u kthye, i kërkoi një fqinji të hapte derën kryesore dhe doli nga një dritare në përpjekje për të arritur në ballkonin e katit të tretë, por ndërsa po ngjitej në fasadën e pallatit , ra dhe vdiq.