Të enjten e parlamentit, një vëmendje të madhe e marrin deputetët e Kuvendit.

Advertisements

Duke larguar sytë nga debatet politike, deputetet dhe ministrat duken sikur ‘konkurojnë’ në çdo senacë parlamentare.

Edhe sot ata kanë bërë që vëmendja të zhvendoset tek ata dhe veshjet plot klas e shije, që i sollën ngjyrë sallës së Kuvendit.

Advertisements

Për më tepër, shihni galerinë e mëposhtme.