Sipas numerologjisë, çdo numër ka një kuptim të caktuar. Personat që kanë numrin 8 në datën e lindjes janë të veçantë. Këta janë njerëz që janë shumë përgjegjës. Kjo është arsyeja se pse ata janë kaq të qëndrueshëm, të sigurt në vetvete dhe kanë vullnet të fortë.

Advertisements

Nëse keni numrin 8, jeni të zgjuar, të disiplinuar dhe punëtorë. Ju dini të menaxhoni paratë dhe të organizoni biznesin tuaj, qoftë ai bankar, ligj apo menaxhim. Jeni ambicioz, energjik, i aftë, e dini se çfarë doni dhe si ta arrini atë. Ju pëlqen gjithashtu të konkurroni me të tjerët.

Ju dini si t’i zgjidhni problemet. Paratë nuk kanë shumë rëndësi për ju – mund t’i fitoni lehtësisht. Në dashuri duhet të krijoni një lidhje të thellë shpirtërore.Përndryshe, ajo marrëdhënie nuk do të zgjasë shumë dhe as nuk do të ndiheni të përmbushur.

Kjo është arsyeja pse ndonjëherë është e vështirë për ju që keni një tetë në datën e lindjes të gjeni një partner të përshtatshëm dhe të lidheni me të tjerët. Ju shpesh ndiheni të vetmuar. Nuk jeni veçanërisht romantikë, në dashuri preferoni një qasje më të drejtpërdrejtë, pa zbukurime.

Por, nëse arrini të gjeni personin e duhur, atëherë ndryshoni plotësisht dhe i jepni të gjithë veten tuaj. Për shkak se jeni ambiciozë, të fokusuar dhe nuk shfaqini emocione, të tjerët ndonjëherë ju perceptojnë si të ftohtë. Por ju nuk jeni i tillë.

Advertisements

Është thjesht e vështirë për ty të tregosh se kujdesesh. Ju duhet të punoni për t’u çlodhur, për t’u hapur dhe për t’u lidhur me të tjerët.