Del para gjykatës Ajas Sulejmani që përplasi ditën e diel ciftin e bashkëshortëve dhe foshnjen e tyre ditën e diel të rruga e Kavajës.

Advertisements

Mësohet se çifti Konomi po kalonte te vijat e bardha kur Sulejmani I përplasi ata dhe më pas u largua nga vendi i ngjarjes . ai u arrestua vetëm pak orë pas aksidentit të rëndë.

Ndërkaq prokuroria ka kërkuar arrest me burg për të.

Advertisements