Të gjithë jemi pak a shumë të stresuar nga intervistat e punës pasi duam të lëmë përshtypjet më të mira për të fituar pozicionin e lakmuar për punën që na intereson.

Advertisements

Shumica prej nesh kanë një qëndrim të qetë kur bëhet fjalë për të pikturuar një fotografi për veten tonë.

Megjithatë, shkenca vjen në shpëtim pasi janë bërë kërkime në Amerikë dhe Evropë, ka një frazë që mund t’ju afrojë me qëllimin tuaj.

Por cila është kjo frazë?

Por sigurisht shprehja “e dua punën time”.

Advertisements

Sipas ekspertëve, kjo frazë mund të numërojë më shumë se një rezyme mbresëlënëse.

Përshtypja e parë është më e rëndësishmja sipas shumicës, ndaj duhet ta shfrytëzoni mirë kohën që ju jepet për t’u paraqitur, pasi është e kufizuar