Mbrëmjen e 12 majit, u mbyll nata e dytë gjysmëfinale e “Eurovision Song Contest 2022” në Torino, Itali.

Advertisements

Lista e shteteve të radhës, të cilët u kualifikuan janë: Belgjika, Republika Çeke, Azerbajxhani, Polonia, Finlanda, Estonia, Australia, Suedia, Rumania dhe Serbia.

Me emrat që ju shtuan finalistëve nga nata e parë, lista e plotë që shkon zyrtarisht në finale, vijon si më poshtë:

Italia, Franca, Zvicra, Armenia, Islanda, Lituania, Portugalia, Norvegjia, Greqia, Ukraina, Moldavia, Holanda, Belgjika, Çekia, Azerbajxhani, Polonia, Finlanda, Estonia, Australia, Suedia, Rumania, Serbia.

Advertisements