“Rusia dhe Ukraina do të vazhdojnë negociatat në raundin e tretë në të ardhmen e afërt”-kështu u shpreh për Reuters një negociator ukrainas.

Advertisements

Zyrtari tha se Ukraina nuk mori rezultatet të cilat kishte llogaritur, por se të dyja palët kishin arritur një mirëkuptim për një sigurim të përbashkët të korridoreve humanitare për evakuimin e civilëve.

Ndërkohë në rrjet po shpërndahen lajme se Ukraina dhe Rusia kanë arritur një marrëveshje paqeje.

Lidhur me këtë lajm fatkeqësisht të pavërtetë, ka reaguar Ukraina.

Advertisements

“Po sulmohen faqet tona zyrtare”, thuhet në njoftimin e autoriteteve ukrainase.