Ditën e sotme Xheisara i ka treguar banorëve pse ia ka fshehur familjes së saj hyrjen në shtëpinë e “Big Brother Vip”.

Advertisements

“Përveç motrës nuk i kam thënë të shtëpisë pse jam futur,do kisha qenë më keq po ti kisha thënë dhe të isha futur sepse e njoh mamin tim,do më thoshte jo se do të shohin njerëzit”,tha Xheisara.

“Po ti je vajzë e skenës,ti punon jetë natë”,i tha Donaldi.

“Sado të jem vajzë e skenës unë shqetësohem për shëndetin e mamit tim sepse është një person që i përjeton gjërat,kurse babin e kam komplet ndryshe,më thot bëj çfarë të duash dhe mos e vr it mendjen se çfarë thonë njerëzit se atë punë kanë”,u shpreh Xheisara.