Kryeministri Rama ishte sot pasdite në një bashkëbisedim live përmes Facebook ku ai u dha përgjigje disa pyetjeve që iu bënë nga qytetarët.

Advertisements

Por ndërsa ky bashkëbisedim ishte drejt fundit, dikush e shan Ramën.

Pasi e lexon ai shprehet:

‘Ooo ishte një sharje. Nuk po e lexoj por mirë që erdhi. Për të mos prishur punë, por përkundrazi për të prishur syrin e keq. Ju falenderoj shumë të gjithëve dhe falenderoj posaçërisht Law Albania.

I ka vënë një emër shumë të bukur dhe ka bërë një sharje gyp, gyp, gyp.

Advertisements

Të jetë mirë edhe Law Albania, kush fshihet pës Law Albania Ju uroj të gjithëve një vit të mbarë pavarësisht se lëvdoni, kritikoni, mbështesni, shani. Shëndet të gjithëve’!Noa.al