SHBA- Krijuesi i Messenger Mark Zucerberg ka njoftuar se në versionin e ri të Messenger do të vendoset opsioni i zhdukjes se mesazheve për 12 orë. Me anë të një postimi në Facebook, Zucerberg shkruan se gjithashtu po shtohen GIF, emoji si dhe reagime të ndryshme për bisedat.

Advertisements

Postimi i Plotë:

Përditësim i ri për bisedat në Messenger, kështu që të marrësh një njoftim nëse dikush bën që mesazhet të zhduken për 12 orë. Ne po shtojmë gjithashtu GIF, emoji dhe reagime për bisedat e koduara gjithashtu.