Një pjesë e mirë e njerëzve shohin filma me pullë të kuqe për të kaluar kohën, disa për t’u kënaqur fizikisht, ndërsa ka edhe nga ata që shohin për kuriozitet.

Advertisements

Por, të shumtë janë ata që videot në fjalë i shohin nga celulari dhe hulumtuesit kanë zbuluar se të shikosh këto lloj filmash me celular, sjell me vete një rrezik të madh.

Zbulimi i të dhënave tuaja nga celulari është më i thjeshtë sesa të shikoni nga kompjuteri.

Hulumtuesit shpresojnë që analizat e tyre t’i bëjnë njerëzit të mendojnë dy herë para se të hapin videot nga celularët.

“Sistemet operative për celularë, sidomos Android, nuk janë të sigurta si –thuhet në studim.

Advertisements

Me pak fjalë, është shumë më e lehtë të zbulojnë kush je nga celulari se nga kompjuteri.