Pamjet e mësipërme janë regjistruar pak ditë më pafrë në qytetin e Vlorës. Një i ri që drejton një Mercedes luksoz dhe që kushton mijëra euro, ka tentuar të shtypë një person tjetër. Deri tani Policia nuk ka reaguar për këtë ngjarje, se për çfarë bëhet fjalë.

Advertisements

Personi tjetër me xhup blu mban në dorë një objekt që ngjason me thikë, por për shkak se është larg nuk dallohet qartë. Ai afrohet dhe godet shoferin nga xhami, dhe në ndihmë i vjen dhe një person tjetër që qëndron aty pranë.