Një aplikacion i njohur i mesazheve dhe bisedave në grup ofron veçori të reja.

Advertisements

WhatsApp po punon për përmirësime të reja për aplikacionin e tij dhe një do të jetë me rëndësi të veçantë për administratorët e grupeve.

Nëse jeni administratori i grupit në WhatsApp, do të keni fuqinë të fshini çdo mesazh për secilin prej pjesëmarrësve në bisedë, siç raportohet nga WABetaInfo.

Meqenëse funksioni i përmendur është ende në fazën e zhvillimit, nuk dihet se kur do të bëhet i disponueshëm për përdoruesit.

Përveç kësaj, WhatsApp dëshiron që përdoruesit të dinë se bisedat dhe telefonatat e tyre kanë gjithmonë enkriptim nga fundi në fund, kështu që ekipi po punon për një veçori të re vizuale për aplikacionin në platformat Android dhe iOS.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP