Një tjetër nga debatet virale që kanë polarizuar opinionin e shumë njerëzve që humbasin kohën me gjëra të pavlefshme në internet, është dhe ai i fotos së maces duke ecur në një palë shkallë apartamenti.

Advertisements

Fotoja me përfytyrim të dyfishtë mund të interpretohet vizualisht edhe me kafshën në ngjitje të shkallëve, por edhe me te në zbritje të tyre.

Foto ka marrë miliona klikime e komente që prej prezantimit në masë disa vjet më parë por deri tani përgjigjet e debatit nuk janë pranuar nga asnjëra palë.

“Është duke zbritur sepse druri i shkallëve është i sheshtë në pjesën horizontale të shkallëve, kurse gurët e mureve janë në pjesën e pasme të tyre”, shkruan një komentues që vlerësohej si “i pasaktë” nga të tjerët.

“Unë besoj se macja po ngjitet sepse macja shikon lart dhe përpara, kur macet zbresin shkallët ato shikojnë poshtë ku po hedhin këmbët, domethënë poshtë,” shkruan një tjetër, i cili gjeti me shume miratim nga komuniteti.

Advertisements

Gjithsesi njerëzit kanë vijuar debatin e tyre dhe asnjë zgjidhje konkrete nuk duket në horizont.

Në fotogalerinë e mëposhtme gjeni disa nga argumentat më bindëse …

“Shkalleve u duket vija e pllakes qe zakonisht shihet vetem nga poshte”
“Macja nuk po shkon asgjekundi sepse kjo eshte nje foto” thjone komentuesit ironike
“Me duket se eshte duke u ngjitur lart”
“Ku po shkon macja?”
Argumenti i ndarjes se dukshme qe shihet veten nga poshte shkalleve qendron: Macja eshte duke zbritur, per shumicen.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP