Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje të lehtë e Frangës Zvicerane dhe Paundit Britanik, ndërsa Dollari ka pësuar rënie. Ndërkohë Euroja nuk ka pësuar ndryshime.

Advertisements

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 105.8 Shitet 106.6

Euro: Blihet 122.4 Shitet 123

Paundi Britanik : Blihet 142.5 Shitet 143.5

Advertisements

Franga Zviceriane: Blihet 115.1 Shitet 116

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP