“Prindërit” e shtëpisë më të famshme të Shqipërisë janë ulur të bisedojnë këtë mbasdite për momentet më të vështira që i janë dashur të përballojnë gjatë rritjes së fëmijës.

Advertisements

Paloma tregoi se para disa vitesh, pati frikën se vajza e saj mund të ishte rrëmbyer.

“Një ditë shkova të marr vajzen nga kopshti dhe edukatorja më thotë që ajo ishte marrë nga i ati. Ndërkohë që Andrei ishte në punë”, tha Paloma.

Gazetarja shtoi se e gjitha kjo ishte një keqkuptim por gjithësesi kjo ishte eksperienca më e frikshme që ajo ka përjetuar gjatë prindërimit.

“Desh më ranë të fikët, edhe sot kur e kujtoj bëhem keq”, tha Paloma.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP