Autoriteti portoual Durrës ka njoftuar se me qëllim përballimin e vizitave përgjatë festavve të fundvitit, porta hyrëse në Terminalin e Trageteve do të qëndrojë e hapur deri në orën 23:00.

Advertisements

Njoftimi i plote

Ndryshon orari i hyrjes në Terminalin e Pasagjerëve

Me qëllim përballimin e fluksit përgjatë festave të fundvitit, njoftohen qytetarët që do të zgjedhin të udhëtojnë nga Porti i Durrësit se, porta hyrëse në Terminalin e Trageteve do të qëndrojë e hapur deri në orën 23.00.
Për rrjedhojë procesi i check-in, mbyllet një orë para, pra në orën 22:00.

•Ky vendim lehtësues do të zbatohet për periudhën 16 Dhjetor 2019 – 15 Janar 2020.

Advertisements

Udhëtim të mbarë!

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP